تاریخچه تاسیس
در سال 1374 طرح ساخت یک بیمارستان جامع زنان در کنار بیمارستان میرزا کوچک خان (بیمارستان شوروی سابق) که با قدمتی 70 ساله در خیابان استاد نجات الهی شمالی واقع شده است،به تصویب دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید. اما به علت محدودیت منابع دولتی طی 16 سال،تنها 3 طبقه از اسکلت آن ساخته و پروژه متوقف شده بود. مقرر گردید گروه محب پروژه را تکمیل نماید و با نام ” بیمارستان جامع زنان محب یاس ” مورد بهره برداری قرار گیرد،بیمارستانی تخصصی که در آن تا حد امکان در کلیه سطوح پزشکی،پرستاری و خدمات بستری از بانوان بهره گرفته شود تا پس از بهره برداری،اولین پروژه بیمارستانی ویژه بانوان در سطح استان تهران باشد.
با توجه به تغییر استانداردهای ساخت بیمارستان و نیاز به طراحی مجدد،اسکلت قبلی به علت عدم استحکام کافی،کاملا تخریب شد و در همان محل ” بیمارستان جامع زنان محب یاس ” با 22 هزار مترمربع بنا در 8 طبقه احداث شد. طراحی فضاهای داخلی و معماری ساختمان بیمارستان با هدف ارتقاء در بهبود و آسایش بیماران مطابق با استانداردهای روز دنیا صورت گرفته و ارتباطات فیزیکی بخش ها به گونه ای میباشد که موجبات رفاه بیماران،پرسنل و مراجعین فراهم گردد.
با اتمام پروژه ساختمانی بیمارستان محب یاس مورخ 16 شهریور ماه 1393، به پیشنهاد وزیر محترم بهداشت (جناب آقای دکتر قاضیزاده هاشمی)، قراردادی با موسسه حمایت از بیماران محب منعقد گردید که براساس آن، مدیریت و اداره بیمارستان جامع زنان تهران به موسسه غیر انتفاعی محب واگذار میشد و پروژه انتقال بیمارستان از ساختمان قدیم به ساختمان جدید انجام گردید. در تاریخ 1/09/93 بیمارستان جامع زنان محب یاس به طور رسمی افتتاح شد و فعالیت خود را با مدل اداره مشارکتی بخش دولتی و غیر دولتی آغاز نمود.
در دی ماه سال 1394 بیمارستان جامع زنان محب یاس به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار و با نام بیمارستان یاس فعالیت خود را به صورت دولتی آغاز کرد و در مهر ماه سال 1395 بازسازی بیمارستان قدیم میرزا کوچک خان شروع گردید.هم اكنون این مرکز با كادری مجرب در زمينه های بیماری های زنان وزایمان، نازايی و IVF، پره ناتالوژی، لاپاراسكوپی و انكولوژی زنان در خدمت جامعه است. در حال حاضر دانشجويان پزشکی، كارورزان و دستياران تخصصی زنان وزایمان، فلوشيپ نازايی و IVF و پره ناتالوژی زير نظر اعضای هيئت علمی در اين بيمارستان آموزش می بينند. علاوه بر رشته تخصصی زنان و زایمان، دستیاران پاتولوژی، رادیولوژی و بیهوشی نیز دوره آموزشی را در این مرکز میگذرانند.
این بیمارستان دارای 230 تخت بستری در 14 بخش میباشد. از ویژگی های خاص طراحی سازه بیمارستان، وجود پد هلیکوپتر (هلی پد) بر روی بام جهت انتقال بیماران اورژانسی میباشد.
آدرس و تلفن
آدرس
خیابان کریمخان زند – انتهای خیابان استاد نجات اللهی شمالی – بالاتر از سازمان زمین شهری – بیمارستان محب یاس
تلفن
021-42046